Iskolai étkezés

Kedves Szülők!

Pécel Város közintézményeiben 2020. szeptember 7-től az Atuex Kft. és a 10 Minutes Bistro Kft. szolgáltatja a közétkeztetést.

Iskolánkban 2021 januárjától a közétkeztetés lebonyolítása elektronikus formában az E-menza felületen történik.

Amennyiben igénylik az étkezést gyermekük számára szíveskedjenek a https://pecel.e-menza.hu oldalon regisztrálni az E-menza rendszerben!


A regisztrációhoz egy kódra lesz szükség, amivel a péceli óvodából érkezők már rendelkeznek (ugyanazt használhatják, amivel már az oviban intézték az étkezésrendelést), a NEM PÉCELI ÓVODÁBÓL érkezőknek az iskolai adminisztrátor fog egy kódot generálni, amit email-ben fognak megkapni.

Kérjük, hogy akinek a gyermeke még valamelyik péceli intézménybe augusztusban ügyeletbe jár, de már elballagott az intézményből, legyen szíves figyelni a rendeléskor, hogy a szeptemberi étkezést már a 2022/2023 tanévnek megfelelő intézményben rendelje meg gyermeke részére!

Amennyiben rendelkeznek étkezési kedvezményre jogosító határozattal, igazolással (rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény, nagycsaládos nyilatkozat, tartós beteg igazolás), diétás szakorvosi igazolással, kérjük hogy még az étkezés megrendelése előtt töltsék fel az e-menza rendszer felületére, vagy juttassák el az iskola titkárságára, hogy a kedvezményt időben be tudjuk állítani, különben a rendszer a teljes összeget fogja kiszámlázni!


Az e-menza rendszerrel kapcsolatos információkat és kitöltendő dokumentumokat megtalálják az alábbi linken: https://pecel.hu/intezmenyek/kozetkeztetes