Iskolai étkezés

Értesítés étkezési térítési díj változásáról

 

Pécel Város Önkormányzata 2023. február 23-ai Képviselő-testületi ülés döntése alapján 2023. április 1-től az alábbiak szerint módosítja az étkezési térítési díjak összegét (az árak az Áfa-t tartalmazzák):

A fizetendő bruttó étkezési térítési díjat Pécel Város Önkormányzata 7/2023. (II.27.) önkormányzati rendelete tartalmazza. Az étkezési térítési díj emelésével kapcsolatos önkormányzati rendelet megtekinthető a www.pecel.hu honlapon.

Az étkezési térítési díj fizetési módja és feltételei nem változnak.

Általános iskola, alsó tagozat (3 étkezés): 1050 Ft/nap


tízórai: 260 Ft/nap

ebéd: 590 Ft/nap

uzsonna: 200 Ft/napÁltalános iskola, felső tagozat (3 étkezés): 1090 Ft/nap


tízórai: 260 Ft/nap

ebéd: 605 Ft/nap

uzsonna: 225 Ft/napPécel Város Önkormányzata a jelenlegi étkezési térítési díjakat utoljára 2020. évben állapította meg. Azt követően Magyarország Kormánya által meghirdetett vészhelyzet miatt Pécel Város Önkormányzatának nem állt módjában az étkezési térítési díjakat megemelni. Az elmúlt három évben ugyanakkor az élelmiszerek, a nyersanyagok ára jelentősen megemelkedett, így ahhoz, hogy a közétkeztetést igénybe vevők továbbra is a jogszabályi előírásoknak megfelelő minőségű szolgáltatást kaphassanak, szükséges volt a díjakat növelni.

Pécel, 2023. február 28.

Kedves Szülők!

Pécel Város közintézményeiben 2020. szeptember 7-től az Atuex Kft. és a 10 Minutes Bistro Kft. szolgáltatja a közétkeztetést.

Iskolánkban 2021 januárjától a közétkeztetés lebonyolítása elektronikus formában az E-menza felületen történik.

Amennyiben igénylik az étkezést gyermekük számára szíveskedjenek a https://pecel.e-menza.hu oldalon regisztrálni az E-menza rendszerben!


A regisztrációhoz egy kódra lesz szükség, amivel a péceli óvodából érkezők már rendelkeznek (ugyanazt használhatják, amivel már az oviban intézték az étkezésrendelést), a NEM PÉCELI ÓVODÁBÓL érkezőknek az iskolai adminisztrátor fog egy kódot generálni, amit email-ben fognak megkapni.

Kérjük, hogy akinek a gyermeke még valamelyik péceli intézménybe augusztusban ügyeletbe jár, de már elballagott az intézményből, legyen szíves figyelni a rendeléskor, hogy a szeptemberi étkezést már a 2022/2023 tanévnek megfelelő intézményben rendelje meg gyermeke részére!

Amennyiben rendelkeznek étkezési kedvezményre jogosító határozattal, igazolással (rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény, nagycsaládos nyilatkozat, tartós beteg igazolás), diétás szakorvosi igazolással, kérjük hogy még az étkezés megrendelése előtt töltsék fel az e-menza rendszer felületére, vagy juttassák el az iskola titkárságára, hogy a kedvezményt időben be tudjuk állítani, különben a rendszer a teljes összeget fogja kiszámlázni!


Az e-menza rendszerrel kapcsolatos információkat és kitöltendő dokumentumokat megtalálják az alábbi linken: https://pecel.hu/intezmenyek/kozetkeztetes